AluCraft 640 SP pulpettivene & Yamaha F 150 XB

Varusteet

Kaiteet, kulkuvalot, uimaportaat, kaukohallintalaite ja tyynyt

Lisätiedot

Tämä vahva alumiinivene on ilmeinen valinta niille, jotka kulkevat saaristossa ja haluavat sinne ympäri vuoden. Vene on suunniteltu täyttämään turvalliset, mutta samalla hauskat ja nopeat kuljetukset. 640 SP vene on rakennettu vaikeimpiin pohjoismaisiin olosuhteisiin, joissa sinä ja matkustajat istutte mukavasti ja tuulen suojassa jopa suurilla nopeuksilla.

Korkeat aallot tai jää eivät ole ongelma. Yhdessä kestävän ja huoltovapaan rungon kanssa se täyttää kaikki veneilijän vaatimukset. AluCraft 640 SP:llä voit käsitellä sekä

vaativia ja nopeita kuljetuksia. Se on myös erinomainen vene vesiurheiluun, kalastukseen, uimiseen, sukeltajille ym. Materiaalit ja yksityiskohdat on suunniteltu täyttämään edellytykset ympärivuotiseen käyttöön.

Vene on täysin hitsattu ja käsin rakennettu kestävään EN 5083 SS 4140 AlMg 4.5 Mn alumiiniilla, jonka pohja on 5 mm ja lattia 4 mm paksut.

Varusteet: Hydraulinen ohjaus, trimmi, USB-portti x2, äänimerkki, manuaalinen ja sähköinen pilssipumppu, uimatasot, uimaportaat, lyhdyt ja lukkosilmukka.

Koeajomahdollisuus sovittaessa! Traileri myydään erikseen, kysy tarjous veneen oston yhteydessä!

Hinta 58 900 €

Hinta sisältää 24 % vähennettävän alv.n. Tämä myydään myös rahoituksella ja ilman käsirahaa. Rahoitusaika maksimissaan 96 kuukautta. Vaihtoehtoisesti jopa 10 kuukautta korottomasti. Edullinen kuljetus mahdollisuus koko Suomeen. Vaihto onnistuu esim. moottoripyörään, autoon, mopoon, mönkijään, veneeseen, traktoriin, ym. Myös kalliimpaan.

Laji:

Pulpettivene

Rekisterinumero:

Ajamaton vene

Runkomateriaali:

Alumiini

Pituus:

6,7 m

Paino:

750 kg

Syväys:

0,89 m moottorin kanssa

Leveys:

2,40 m

Takuu:

36 kk

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme:
(06) 417 6884 tai 0500 162 139