AluCraft 640 SP & Yamaha F150DETL

Varusteet

Kaiteet, kulkuvalot, targakaari, uimaportaat

Lisätiedot

Kiinteä polttoainesäiliö n.115 L, maksimi henkilöluku 7, valmistusmateriaali merialumiini 5mm pohjassa, turkki ja ulkolaita 4mm.

Tämä alumiinivene on ilmeinen valinta niille, jotka asuvat saaristossa ja haluavat sinne ympäri vuoden. Alumiinivene on suunniteltu täyttämään turvalliset, mutta samalla hauskat ja nopeat kuljetukset. 640 SP-vene on rakennettu vaikeimpiin pohjoismaisiin olosuhteisiin, joissa sinä ja matkustajat istutte mukavasti ja tuulen suojassa jopa suurilla nopeuksilla. Korkeat aallot tai jää eivät ole ongelma. Yhdessä kestävän ja huoltovapaan rungon kanssa se täyttää kaikki veneilijän vaatimukset. Käytännöllinen ja hauska vene.

AluCraft 640 SP:llä voit käsitellä sekä vaativia, että nopeita kuljetuksia. Se, että se on myös erinomainen vene vesiurheiluun, uimiseen, leikkiin ja kalastukseen.

Koeajomahdollisuus sovittaessa.

Materiaalit ja yksityiskohdat on suunniteltu täyttämään edellytykset ympärivuotiseen käyttöön saaristopaikoilla. Vene on täysin hitsattu ja käsin rakennettu kestävään EN 5083 / SS4140 AlMg4.5Mn-alumiiniin, jonka pohja on 5 mm ja lattia 4 mm.

Varusteet: Hydraulinen ohjaus, manuaalinen ja sähköinen pilssipumppu, uimatasot, uimaportaat, lyhdyt ja lukkosilmukka.

Takuu 24 kk.

Hinta 45 000 €

+ toimituskulut 500 €. Tämä myydään myös rahoituksella ja ilman käsirahaa. Rahoitusaika maksimissaan 96 kuukautta ja minimi lyhennys 69€. Vaihtoehtoisesti jopa 10 kuukautta korottomasti – vene heti omaksi ja vaikka ilman kaskovakuutustakin. Edullinen kuljetus mahdollisuus koko Suomeen. Vaihto onnistuu esim. moottoripyörään, autoon, mopoon, mönkijään, veneeseen, traktoriin, ym.

Laji:

Pulpettivene

Rekisterinumero:

Ajamaton vene

Runkomateriaali:

Alumiini

Pituus:

6,45 m

Paino:

750 kg

Syväys:

– m

Leveys:

2,40 m

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme:
(06) 417 6884 tai 0500 162 139