CFMoto 800MT Explore

Kuten nimikin kertoo, CFMOTO 800MT Explore on luotu seikkailuihin. Se soveltuu sekä maantie-, että maastoajoon. Sillä on ilo ajaa, olivatpa tieolosuhteet millaiset tahansa. Runsaiden turvallisuusominaisuuksien ansiosta voit lähteä tutkimusmatkoillesi huoletta ja nauttia matkasta. 800MT:ssa on riittävasti tehoa monenlaisten maastojen valloittaimiseen.

800MT on luotu kuljettajalle, joka pitää leppoisesta matkanteosta ja nauttii jokaisesta hetkestä. Siksi tässä moottoripyörässä on runsaasti mukavuusominaisuuksia. 4 erilaista ajotilaa ja vakionopeudensäädin, joka mahdollistaa jopa 120 km/h nopeuden. Nämä ominaisuudet tekevät pisimmistäkin maantieajoista nautinnollisia.

CFMOTO 800MT Explore on saatavana kahdessa värissä. Vaaleasävyinen värivaihtoehto on varustettu kullanvärisillä vanteilla, jotka antavat moottoripyörälle näyttävän ilmeen. Musta värivaihtoehto on salaperäinen ja vaikuttava. Väritys sopii myös hyvin yhteen monenlaisten ajoasuen- ja varusteiden kanssa.

Moottoripyörään voidaan asentaa 3 alumiinilaukkua. Vedenpitävät laukuissa on reilusti tilaa pitkienkin matkojen varustukselle.

Takuu : Tehdastakuu 3 vuotta – rajoittamaton

Hinta 16 290 €

+ toimituskulut 400 €. Tämä myydään myös rahoituksella ja ilman käsirahaa. Rahoitusaika maksimissaan 96 kuukautta ja minimi lyhennys 69€. Vaihtoehtoisesti jopa 10 kuukautta korottomasti – moottoripyörä heti omaksi ja vaikka ilman kaskovakuutustakin. Edullinen kuljetus mahdollisuus koko Suomeen. Vaihto onnistuu esim. moottoripyörään, autoon, mopoon, mönkijään, veneeseen, traktoriin, ym. Myös kalliimpaan.

Vuosimalli:

2024

Mittarilukema:

Ei ilmoitettu

Vetotapa:

Ketjuveto

Moottori:

800 cm3, 4-tahti

Rek.nro:

Ei rekisterissä (ajamaton ajoneuvo)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme:
(06) 417 6884 tai 0500 162 139