CFMoto 800NK

CFMOTO 800NK on uusin lisäys CFMOTO:n moottoripyörämallistoon. Sen monet jännittävät ominaisuudet on suunniteltu parantamaan ajokokemusta. Upeaa nakupyöräulkonäköä täydentävät loistavat ajo-ominaisuudet ja hauska luonne.

PUHDASTA VOIMAA

800NK:n voimanlähteenä toimii nestejäähdytteinen 799 cm3 DOHC -bensiinimoottori, jonka maksimiteho on 70 kW ja -vääntö 80 Nm. Moottori on suunniteltu yhteistyössä KTM:n kanssa, mikä takaa erinomaisen luotettavuuden ja suorituskyvyn. 285-asteinen kampiakseli tekee 800NK:n äänestä sporttisen aggressiivisen, joten se kääntää päitä kulkiessaan kaduilla. Pidempiä seikkailuja varten 800NK on varustettu 15-litraisella polttoainesäiliöllä, minkä ansiosta toimintasäde tankillisella on varsin pitkä.

AGGRESSIIVINEN JA URHEILULLINEN ULKONÄKÖ

800NK:n ulkonäkö ei ole syntynyt vain tyylin ehdoilla; sillä on myös merkitystä ajettavuudelle erityisesti korkeissa nopeuksissa ja tiukoissa käännöksissä. Pyörä on suunniteltu hyvin aerodynaamiseksi sekä välttämään sen taakse muodostuvia pyörteitä. 800NK on myös suunniteltu kehittämään downforcea, eli kun pyörä leikkaa ilmavirtaa, se painaa pyörää kohti maata parantaen pitoa ja ajettavuutta.

ERGONOMINEN JA MUKAVA

800NK todistaa vääräksi väitteen ”kaikki sporttipyörät ovat epämukavia”. Ajoasento sen kyydissä on ergonominen ja istuin mukavasti pehmustettu, joten jopa pidemmät matkat onnistuvat vaivatta. Säädettävä KYB-jousitus mahdollistaa ajokokemuksen muokkaamisen – piditpä sitten pehmeämmästä tai jämäkämmästä jousituksesta, 800NK hoitaa homman. Muokattavuuden ja ajomukavuuden lisäämiseksi entisestään 800NK:ssa on 3 ajotilaa, joita voi vaihtaa näppärästi multimedianäytöltä. STREET-asetus on tasapainoinen, se tarjoaa hyvän yhdistelmän tehoa, mukavuutta ja polttoainetaloudellisuutta. Se on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön ja tarjoaa miellyttävää kiihtyvyyttä myös kaupunkiympäristössä. SPORT-asetus mahdollistaa kuljettajalle pyörän täyden suorituskyvyn hyödyntämisen. Tämä ajotila tarjoaa moottorin suorituskyvyn sataprosenttisesti käyttöön ja se kytkettynä moottorin reagointi on terävämpää ja kiihtyvyys rajumpaa. Se on täydellinen rata-ajoon tai hauskanpitoon mutkateillä. SPORT-ajotila lisää polttoaineenkulutusta ja lyhentää siten toimintamatkaa. RAIN-asetus rajoittaa terävintä kiihtyvyyttä sekä moottorin tehoa. Se on ihanteellinen, kun olosuhteet eivät ole optimaaliset (kuten sateella). Se parantaa turvallisuutta vähentämällä sutimista ja pienentää samalla polttoaineenkulutusta.

TURVALLISUUS ENSIN

Mukavuusvarusteiden lisäksi 800NK:ssa on runsaasti turvallisuutta parantavia varusteita. 800NK:n korkealaatuiset jarrut ovat hyvin suorituskykyiset ja takaavat lyhyet jarrutusmatkat. ABS-järjestelmä kuuluu vakiovarustukseen ja yhdistettynä korkealaatuisiin jarrukomponentteihin se tarjoaa tehokasta ja turvallista hidastuvuutta niin radalle kuin kadullekin. Hyvät jarrut ovat kuitenkin merkityksettömät, jos renkaat ovat heikot – tämän vuoksi 800NK on vakiovarusteltu laadukkailla MAXXIS-renkailla, jotka ovat pidoltaan ja ajettavuudeltaan erinomaiset.

ÄLYKKÄÄT TOIMINNOT

800NK:n mittaristo on 8-tuumainen multimedianäyttö, joka toimii pyörän ohjauskeskuksena. Näytöllä voi vaihtaa ajotiloja, käyttää navigointia, ohjata mediaa, yhdistää Bluetooth-laitteita, soittaa puheluja ja jopa esittää puhelimen näytön. Navigointitoiminto voi suorittaa yksinkertaisia reittiopastuksia, minkä lisäksi sen avulla voi tallentaa sekä jakaa reittejä. Puhelimen voi yhdistää moottoripyörään käyttämällä CFMOTO RIDE -sovellusta, joka tarjoaa älypuhelimeesi yleiskatsauksen pyörääsi. Sovelluksesta voit nähdä polttoainemäärän, akun varaustason, runkonumeron, keskikulutuksen, tietoa edellisestä ajokerrasta ja voit jopa seurata moottoripyörääsi GPS:n avulla. Voit myös suorittaa langattomia ohjelmistopäivityksiä ilman moottoripyörän yhdistämistä tietokoneeseen. Näiden ominaisuuksien lisäksi moottoripyörän varustukseen kuuluu myös Apple CarPlay, vaihdeavustin, vakionopeudensäädin, Bluetooth-avain ja T-BOX.

Takuu : Tehdastakuu 3 vuotta – rajoittamaton

Myös mahdollisuus muutoskatsastaa A2-kortille.

Hinta 11 990 €

+ toimituskulut 400 €. Tämä myydään myös rahoituksella ja ilman käsirahaa. Rahoitusaika maksimissaan 96 kuukautta ja minimi lyhennys 69€. Vaihtoehtoisesti jopa 10 kuukautta korottomasti – moottoripyörä heti omaksi ja vaikka ilman kaskovakuutustakin. Edullinen kuljetus mahdollisuus koko Suomeen. Vaihto onnistuu esim. moottoripyörään, autoon, mopoon, mönkijään, veneeseen, traktoriin, ym. Myös kalliimpaan.

Vuosimalli:

2024

Mittarilukema:

Ei ilmoitettu

Vetotapa:

Ketjuveto

Moottori:

800 cm3, 4-tahti

Rek.nro:

Ei rekisterissä (ajamaton ajoneuvo)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme:
(06) 417 6884 tai 0500 162 139