CFMoto C Force 850 XC EFI EPS TRAKTORIMÖNKIJÄ

CFORCE 850XC on yksi tehokkaimmista ja monipuolisimmista traktorimönkijöistämme. Sen päivitetty ja väkivahva 800 cc V-Twin-moottori 44 kW/60 hv:n maksimiteholla tarjoaa sinulle ajokokemuksen vailla vertaa!

Ohjaustehostimen ja elektronisen takatasauspyörästön lukon ansiosta mönkijä kääntyy optimaalisesti kaikissa olosuhteissa. Takatasauspyörästön ansiosta mönkijä jättää esim. ruohikolla ajettaessa vähemmän jälkiä. Automaattisesti toimivan, renkaita hallitsevan järjestelmän ansiosta myös pito on erinomainen.

Ohjaustehostin sisältyy mönkijän vakiovarusteisiin, samoin kuin E-tyyppihyväksytty vinssi, vetokuula ja peräkärryn pistoke.

Tehokas 800 cc:n moottori
Ohjaustehostin
EFI-polttoainejärjestelmä
Elektroninen tasauspyörästön lukko
CV Tech -variaattori
E-tyyppihyväksytty vinssi, vetokuula ja peräkärryn pistoke
Pitkä malli, joka voidaan rekisteröidä kahdelle
 3 vuoden takuu ilman tunti- tai kilometrirajaa
Tarvittava ajokortti A121

Saatavilla olevat värit oranssi ja harmaa.

Hinta 9 990 €

+ toimituskulut 400 €. ALV vähennyskelpoinen. Tämä myydään myös rahoituksella ja ilman käsirahaa. Rahoitusaika maksimissaan 96 kuukautta ja minimi lyhennys 69€. Vaihtoehtoisesti jopa 10 kuukautta korottomasti – traktorimönkijä heti omaksi ja vaikka ilman kaskovakuutustakin. Edullinen kuljetus mahdollisuus koko Suomeen. Vaihto onnistuu esim. moottoripyörään, autoon, mopoon, mönkijään, veneeseen, traktoriin, ym. Myös kalliimpaan.

Vuosimalli:

2024

Mittarilukema:

Ei ilmoitettu

Vetotapa:

Kardaaniveto

Moottori:

850 cm3, 4-tahti

Rek.nro:

Ei rekisterissä (ajamaton ajoneuvo)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme:
(06) 417 6884 tai 0500 162 139