CFMoto CForce 625S EFI EPS 4×4 Traktorimönkijä

CFORCE 625 -traktorimönkijä on täydellinen yhdistelmä väkevää voimaa ja modernia muotoilua. Uudistuneeseen 2024-malliin on lisätty vakiona ajamista helpottava sähkökaasu, elektroninen takatasauspyörästön lukko ja aito CFMOTO-tuulilasi, joka suojaa ajajaa kivien ja oksien kolhuilta.

Tekniikan Maailman traktorimönkijöiden vertailussa 17/2023 CFORCE 625 oli testimenestyjä neljällä tähdellä. Metsästys- ja kalastus -lehden vertailussa CFORCE 625 nousi testin ykköseksi. Vertailuissa nostettiin esiin mm. näitä asioita:
Paras hinta-laatusuhde
Kiitettävät maasto-ominaisuudet
Testin lyhin jarrutusmatka

Ohjaustehostimen ja elektronisen takatasauspyörästön lukon ansiosta mönkijä kääntyy optimaalisesti kaikissa olosuhteissa. Takatasauspyörästön ansiosta mönkijä jättää esim. ruohikolla ajettaessa vähemmän jälkiä. Automaattisesti toimivan, renkaita hallitsevan järjestelmän ansiosta myös pito on erinomainen.

Korkeatasoiset, tekniset ominaisuudet lisäävät ajomukavuutta ja mönkijän tehokkuutta työ- ja huvikäytössä. CFORCE 625 -traktorimönkijässä on paljon hyödyllisiä vakiovarusteita ja kaupan päälle saat markkinoiden parhaan takuun – 3 vuotta ilman tunti- tai kilometrirajaa!

Tehokas 580 cc:n moottori
Ohjaustehostin vakiona
UUTTA! Sähkökaasu
UUTTA! Elektroninen takatasauspyörästön lukko
EFI-polttoainejärjestelmä
CV Tech -variaattori
E-tyyppihyväksytty vinssi, vetokuula ja peräkärryn pistoke vakiona
Mönkijään sisältyy CFMOTO-tuulilasi vakiona
Lyhyt ja pitkä malli, jotka voidaan rekisteröidä kahdelle
Saatavilla väreissä Velocity Grey ja Hunter Green (vain pitkä malli)
3 vuoden takuu ilman tunti- tai kilometrirajaa
Tarvittava ajokortti A121

Hinta 8 390 €

+ toimituskulut 400€. ALV vähennyskelpoinen. Tämä myydään myös rahoituksella ja ilman käsirahaa. Rahoitusaika maksimissaan 96 kuukautta ja minimi lyhennys 69€. Vaihtoehtoisesti jopa 10 kuukautta korottomasti – traktorimönkijä heti omaksi ja vaikka ilman kaskovakuutustakin. Edullinen kuljetus mahdollisuus koko Suomeen. Vaihto onnistuu esim. moottoripyörään, autoon, mopoon, mönkijään, veneeseen, traktoriin, ym. Myös kalliimpaan.

Vuosimalli:

2024

Mittarilukema:

Ei ilmoitettu

Vetotapa:

Neliveto

Moottori:

600 cm3, 4-tahti

Rek.nro:

Ei rekisterissä (ajamaton ajoneuvo)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme:
(06) 417 6884 tai 0500 162 139