Ligier JS50 C Club Progress

Sisätilat ja mukavuudet

Keskuslukitus: kaukosäätöinen

Elektroniikka

Äänentoistojärjestelmä: Pioneer DEH-150MP

Muut

Erikoisvanteet, huoltokirja

Lisätiedot

Kampanjatarjous! Hinta 11 890 € + 300 € toimituskulut. Normaalihinta alkaen 13 290 € + 300 € toimituskulut.

Ligier-malliston uutuus JS50 edustaa mopoautoilun tulevaisuutta. Auton muotoilu edustaa aiemmasta poikkeavaa, entistä urheilullisempaa näkemystä. Autossa on aggressiivinen keulailme suurella ilmanottoaukolla, persoonalliset ajovalot, voimakkaasti pullistetut lokasuojat sekä sporttinen takaosa. JS50 on kokonaisuutena selvästi uudemman, aiempaa yksilöllisemmän sukupolven edustaja. Takuuaika on 2 vuotta.

Eikä uusi ajattelu ole pelkkää pintaa. Tähän autoon on pakattu kaikki se tietotaito, mitä alan edelläkävijällä, Ligierillä on tarjottavanaan. Kauniin korin alta löytyy huipputurvallinen putkirunko ja markkinoiden edistyksellisimmät sivutörmäyspalkit. Tähän malliin on tuotu lisävarusteeksi myös airbagilla varustettu ohjauspyörä. Lisävarustelistalta löytyy lisäksi Smart Clima -ilmastointilaite ja kaiken kruunaa vallankumouksellinen Revolution -moottori ainutlaatuisella ryömintätoiminnolla. Ligier ei loikkaa. Sen tekniikka toimii tyylikkäästi ja hallitusti kaikissa tilanteissa.

Vuodelle 2017 JS50 Club tarjoaa paljon uutta. Autossa on uudet ajovalot ja uudet 15 tuuman alumiinivanteet. Myös auton sisustaa on uudistettu. Autossa on nyt uusi sporttinen mittaristo mustilla mittarintaustoilla. Kaikki uudet autot toimitetaan vuonna 2017 Pioneer -äänentoistolaitteilla ja kaiuttimilla varustettuina. Vakiona autossa on 1-DIN radio, mutta lisävarusteena autoon voidaan asentaa myös 2-DIN – kosketusnäytöllinen multimediasoitin.

Yksilöllisyyden ylistyksenä kaikkiin JS50 malleihin on saatavana uskomaton määrä eri värivaihtoehtoja, myös sisätiloihin. Tutustu tarkemmin Colorline ja Colorline plus -varusteluun.

Ligier-malliston perinteinen Progress-moottori on erittäin luotettava ja väkivahva mopoauton voimanlähde. Progress-moottoria on elinkaarensa aikana päivitetty ja parannettu monessa eri vaiheessa. Lopputuloksena moottorista on kehittynyt luotettava, taloudellinen ja hienokäytöksinen voimanlähde Ligier-mopoautoihin. Ligier on jo vuosikausia luottanut Lombardinin valmistamiin moottoreihin, eikä syyttä. Lombardinin moottorit on käytössä osoittautuneet pitkäikäisiksi ja erittäin toimintavarmoiksi. Progress-moottori on käytössä lukuisissa eri käyttökohteissa veneistä työkoneisiin joissa luotettavuus ja kestävyys ovat avainasemassa. Ligier mopoautossa Lombardinin valmistama Progress-moottori on säädetty niin että se on hiljaisimmillaan ja värinättömin silloin kun autolla ajetaan mopoauton käyttönopeutta 45km/h. Näin moottorista saadaan paras käyttökokemus sen eniten käytetyllä kierrosalueella.

Moottorin tiedot:

 • Tyyppi: 4-tahti, 2 sylinterinen
 • Sylinteritilavuus: 498 cm3
 • Sylinterin isku / halkaisija: 62 mm / 71,5 mm
 • Moottorin jäähdytys: neste
 • Max. teho kW: 6 kW / 3000 kierrosta/min
 • Max. vääntö: 21 Nm / 1800 kierrosta/min
 • Polttoaineen syöttö: polttoaineen suorasuihkutus
 • Akku: 12 V / 42 Ah / 390 A
 • Vaihtovirtalaturi: 55 A / 480 W / hihnaveto
 • Polttoainesäiliö: 17,5 litraa
 • Vaihteisto: Automaattinen portaaton variaattorivaihteisto
 • Suunnanvaihtaja: Dual Drive, eteen ja taakse
 • Polttoaineenkulutus: 3,57 litraa/100 km
 • Päästölukemat CO2: Kategoria A: 93 g/km

 

Hinta 11 890 €

+ toimituskulut 300€. Tämä myydään myös rahoituksella ja ilman käsirahaa. Rahoitusaika maksimissaan 96 kuukautta ja minimi lyhennys 69€. Vaihtoehtoisesti jopa 50 kuukautta korottomasti – mopoauto heti omaksi ja vaikka ilman kaskovakuutustakin. Edullinen kuljetus mahdollisuus koko Suomeen. Vaihto onnistuu esim. moottoripyörään, autoon, mopoon, mönkijään, veneeseen, traktoriin, ym. Myös kalliimpaan.

Vuosimalli:

2019

Moottori:

0.5 l, diesel

Vetotapa:

Etuveto

Vaihteisto:

Automaatti

Tekniset tiedot

Teho: 6 kW / 8,6 Hv
Vääntö: 21 Nm
Huippunopeus: 45 km/h
CO2 -päästöt: 93 g/km
Henkilömäärä: 2Kulutus:
Yhdistetty: 3,57 l/100km

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme:
(06) 417 6884 tai 0500 162 139