Super Soco CUx 1200

Aja edullisesti ja äänettömästi Super Soco sähkömopolla. CUx on Super Socon viimeisin innovaatio. Skootteri on erityisesti suunniteltu Euroopan markkinoille ja se tarjoaa yhden runsaimmista jalkatiloista markkinoilla. Super Soco CUx-mallissa yhdistyy virtaviivainen skootteri sekä sähköajoneuvon helppous ja käytännöllisyys.

Varustettu parhaimmilla ja uusimmilla teknisillä ratkaisuilla. Super Soco CUx on kooltaan pieni, mutta tarjoaa silti runsaat jalkatilat pidemmillekkin kuljettajille. CUx-malli on varustettu Boschin valmistamalla 2 788 watin napamoottorilla, joka tuottaa jopa 115 Nm väännön.

Super Socon ylivoimaisuus tulee sen akusta. Se on varustettu yhdellä 30 Ah lithium-ioni akulla, jonka toimintasäde on jopa 80 kilometriä.

Akun lataamisen helppokäyttöisyyttä on myös ajateltu Super Socossa. Akku on helposti otettavissa mukaan moposta ilman työkaluja, jolloin sen voi ladata kotona tai työpaikalla. Voit ladata akun myös sen ollessa paikoillaan mopossa. 30 Ah akku lataantuu täyteen noin 7 tunnissa.

Energian talteenottoa on myös ajateltu Super Socoa suunnitellessa. Jarruttaessa liike-energia vähenee ja normaalisti tämä energia katoaa ilman suurempaa hyötyä. Electric Braking System eli EBS jarruenergian talteenotolla saadaan jarruttaessa hävinnyt liike-energia hyödynnettyä akkujen lataamiseen. Jarruenergian talteenotolla saadaan toimintasädettä kasvatettua jopa 10 prosenttia ja akun käyttöikää lisättyä.

Combined Brake System eli lyhyesti CBS, takaa ajoneuvon nopean, tehokkaan ja ennen kaikkea turvallisen pysähtymisen. CBS tarkoittaa, että ajoneuvon etu- ja takajarruja käytetään samaan aikaan jarrutuksessa. Etu- ta takajarru on varustettu a-mäntäisellä 180 mm levyjarruilla.

Super Soco CUx on varustettu adaptiivisella LED-ajovalolla, joka mukautuu muuttuviin sääolosuhteisiin sekä valon määrään. Ajovalot, takavalot sekä suuntavilkut ovat integroidut sekä ne on varustettu myös LED-valoin.

Muita Super Socosta mainittavia asioita on sen erittäin tarkka kaasukahva, joka takaa nopean vasteen sekä nopeuden hallinnan. Tämän lisäksi skootterissa on vakionopeudensäädin, jolloin pitkät ajomatkat sujuvat rennommin.

Iso ja helposti luettava mittaristo LCD-näytöllä, jonka kirkkaus säätyy vallitsevan sääolosuhteen ja valon määrän mukaan. Mittaristosta näet mm. jäljellä olevan toimintasäteen, ajoasetuksen ja paljon muuta.

Tekniset tiedot:

Moottori:

Teho: 2 788 W

Moottorin tyyppi: napamoottori

Moottorin valmistaja: Bosch

Maksimi vääntö: 115 Nm

Huippu nopeus: 45 km/h

 

Mitat:

Nettopaino: 70 kg

Akseliväli: 1 217 mm

Pituus: 1 782 mm

Leveys: 618 mm

Korkeus: 1 087 mm

Istuinkorkeus: 770 mm

Maavara: 140 mm

Eturengas: 90/90-12

Takarengas: 90/90-12

Istuimia: 2

 

Akku:

Toimintasäde: jopa 80 km

Akun tyyppi: Lithium-ioni

Kennot: Panasonic / Samsung / LG 18650

Jännite: 60 V

Varaus: 30 Ah

Latausaika: noin 7 tuntia

Latausjännite: 230 V

 

Värit: punainen, valkoinen ja harmaa

Takuu: 2 vuotta

Hinta 2 490 €

+ toimituskulut 200 €. Tämä myydään myös rahoituksella ja ilman käsirahaa. Rahoitusaika maksimissaan 96 kuukautta ja minimi lyhennys 69€. Vaihtoehtoisesti jopa 10 kuukautta korottomasti – mopo heti omaksi ja vaikka ilman kaskovakuutustakin. Edullinen kuljetus mahdollisuus koko Suomeen.

Vuosimalli:

2023

Mittarilukema:

Ei ilmoitettu

Vetotapa:

Takaveto

Moottori:

1,6 kW, sähkö

Rek.nro:

Ei rekisterissä (ajamaton ajoneuvo)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme:
(06) 417 6884 tai 0500 162 139