Super Soco TC 1200

Aja edullisesti ja äänettömästi Super Soco sähkömopolla. Super Soco TC-mallissa yhdistyy Cafe Racer look sekä sähköajoneuvon helppous ja käytännöllisyys.

Varustettu parhaimmilla ja uusimmilla teknisillä ratkaisuilla. Super Soco TC juhlistaa 50-luvun klassikon uudelleensyntyä ja samalla se aloittaa sähköisen liikkumisen uuden aikakauden. TC-malli on varustettu Boschin valmistamalla 3 000 watin napamoottorilla, joka tuottaa jopa 150 Nm väännön.

Super Socon ylivoimaisuus tulee sen akusta. Se on varustettu yhdellä 30 Ah lithium-ioni akulla, jonka toimintasäde on jopa 80 kilometriä. Lisäämällä toisen akun Super Socoon, saadaan toimintasäde kasvatettua jopa 160 kilometriin. Super Soco on ensimmäinen sähkökäyttöinen mopo Euroopassa, joka yltää jopa 160 kilometrin toimintasäteeseen pelkällä sähköllä.

Akun lataamisen helppokäyttöisyyttä on myös ajateltu Super Socossa. Akku on helposti otettavissa mukaan moposta ilman työkaluja, jolloin sen voi ladata kotona tai työpaikalla. Voit ladata akun myös sen ollessa paikoillaan mopossa. 30 Ah akku lataantuu täyteen noin 5 tunnissa ja 20 minuutin pikalatauksella saadaan aikaan noin 20 – 30 kilometrin toimintasäde.

Energian talteenottoa on myös ajateltu Super Socoa suunnitellessa. Jarruttaessa liike-energia vähenee ja normaalisti tämä energia katoaa ilman suurempaa hyötyä. Electric Braking System eli EBS jarruenergian talteenotolla saadaan jarruttaessa hävinnyt liike-energia hyödynnettyä akkujen lataamiseen. Jarruenergian talteenotolla saadaan toimintasädettä kasvatettua jopa 10 prosenttia ja akun käyttöikää lisättyä.

Combined Brake System eli lyhyesti CBS, takaa ajoneuvon nopean, tehokkaan ja ennen kaikkea turvallisen pysähtymisen. CBS tarkoittaa, että ajoneuvon etu- ja takajarruja käytetään samaan aikaan jarrutuksessa. Etujarru on varustettu 2-mäntäisellä 240 mm levyjarrulla ja takajarru 1-mäntäisellä 180 mm levyjarrulla. Upside-down keula takaa vakaan etujousituksen ja eturenkaan pidon.

Super Soco TC on varustettu adaptiivisella LED-ajovalolla, joka mukautuu muuttuviin sääolosuhteisiin sekä valon määrään. Suuntavilkut sekä takavalo on varustettu myös LED-valoin.

Muita Super Socosta mainittavia asioita on sen erittäin tarkka kaasukahva, joka takaa nopean vasteen sekä nopeuden hallinnan. Jalkatapit on säädettävissä kuuteen eri asentoon. Tällä saadaan ajoasento muokattua jokaiselle sopivaksi.

Klassinen retro nopeusmittari, yhdistettunä LCD-näytöllä. Josta näet mm. jäljellä olevan toimintasäteen, lämpötilan, ajoasetus, lämpötila ja paljon muuta.

Tekniset tiedot:

Moottori:

Teho: 3 000 W

Moottorin tyyppi: napamoottori

Moottorin valmistaja: Bosch

Maksimi vääntö: 150 Nm

Huippu nopeus: 45 km/h

 

Mitat:

Nettopaino: 84 kg

Akseliväli: 1 320 mm

Pituus: 1 926 mm

Leveys: 710 mm

Korkeus: 1 100 mm

Istuinkorkeus: 770 mm

Maavara: 198 mm

Eturengas: 90/80-17

Takarengas: 110/70-17

Istuimia: 2

 

Akku:

Toimintasäde: jopa 80 km yhdellä akulla (160km kahdella akulla)

Akun tyyppi: Lithium-ioni

Kennot: Panasonic / Samsung / LG 18650

Jännite: 60 V

Varaus: 30 Ah per akku

Latausaika: noin 5 tuntia

Latausjännite: 230 V

 

Värit: vihreä, musta tai sininen

Takuu: 2 vuotta

Hinta 3 490 €

+ toimituskulut 200 €. Tämä myydään myös rahoituksella ja ilman käsirahaa. Rahoitusaika maksimissaan 96 kuukautta ja minimi lyhennys 69€. Vaihtoehtoisesti jopa 10 kuukautta korottomasti – mopo heti omaksi ja vaikka ilman kaskovakuutustakin. Edullinen kuljetus mahdollisuus koko Suomeen.

Vuosimalli:

2024

Mittarilukema:

Ei ilmoitettu

Vetotapa:

Takaveto

Moottori:

1,9 kW, sähkö

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme:
(06) 417 6884 tai 0500 162 139