Super Soco TS 1200 R

Aja edullisesti ja äänettömästi Super Soco sähkömopolla. Super Soco TS-mallissa yhdistyy futuristisen nakupyörän look sekä sähköajoneuvon helppous ja käytännöllisyys.

Varustettu parhaimmilla ja uusimmilla teknisillä ratkaisuilla. Super Soco TS ei ole tylsän näköinen, vaan sen ulkomuodoilla on haettu nykyaikaista ja ajan hammasta kestävää desiqnia. Samalla se aloittaa sähköisen liikkumisen uuden aikakauden. TS-malli on varustettu Boschin valmistamalla 2 400 watin napamoottorilla, joka tuottaa jopa 120 Nm väännön.

Super Socon ylivoimaisuus tulee sen akusta. Se on varustettu yhdellä 26 Ah lithium-ioni akulla, jonka toimintasäde on jopa 80 kilometriä. Lisäämällä toisen akun Super Socoon, saadaan toimintasäde kasvatettua jopa 160 kilometriin. Super Soco on ensimmäinen sähkökäyttöinen mopo Euroopassa, joka yltää jopa 160 kilometrin toimintasäteeseen pelkällä sähköllä.

Akun lataamisen helppokäyttöisyyttä on myös ajateltu Super Socossa. Akku on helposti otettavissa mukaan moposta ilman työkaluja, jolloin sen voi ladata kotona tai työpaikalla. Voit ladata akun myös sen ollessa paikoillaan mopossa. 26 Ah akku lataantuu täyteen noin 5 tunnissa ja 20 minuutin pikalatauksella saadaan aikaan noin 20 – 30 kilometrin toimintasäde.

Energian talteenottoa on myös ajateltu Super Socoa suunnitellessa. Jarruttaessa liike-energia vähenee ja normaalisti tämä energia katoaa ilman suurempaa hyötyä. Electric Braking System eli EBS jarruenergian talteenotolla saadaan jarruttaessa hävinnyt liike-energia hyödynnettyä akkujen lataamiseen. Jarruenergian talteenotolla saadaan toimintasädettä kasvatettua jopa 10 prosenttia ja akun käyttöikää lisättyä.

TS-mallissa on tehokkaat E-ABS jarrut. Etujarru on varustettu 2-mäntäisellä 240 mm rei’itetyllä levyjarrulla ja takajarru 1-mäntäisellä 180 mm rei’itetyllä levyjarrulla. Upside-down keula takaa vakaan etujousituksen ja eturenkaan pidon.

Super Soco TS on varustettu adaptiivisella LED-ajovalolla, joka mukautuu muuttuviin sääolosuhteisiin sekä valon määrään. Suuntavilkut sekä takavalo on varustettu myös LED-valoin.

Muita Super Socosta mainittavia asioita on sen erittäin tarkka kaasukahva, joka takaa nopean vasteen sekä nopeuden hallinnan. Jalkatapit on säädettävissä kuuteen eri asentoon. Tällä saadaan ajoasento muokattua jokaiselle sopivaksi.

Super Soco TS-malli on varustettu isolla ja selkeällä LCD-näytöllä. Josta näet mm. jäljellä olevan toimintasäteen, lämpötilan, ajoasetus, lämpötila ja paljon muuta.

Tekniset tiedot:

Moottori:

Teho: 2 400 W

Moottorin tyyppi: napamoottori

Moottorin valmistaja: Bosch

Maksimi vääntö: 120 Nm

Huippu nopeus: 45 km/h

 

Mitat:

Nettopaino: 78 kg

Akseliväli: 1 320 mm

Pituus: 1 898 mm

Leveys: 703 mm

Korkeus: 1 059 mm

Istuinkorkeus: 770 mm

Maavara: 198 mm

Eturengas: 90/80-17

Takarengas: 110/70-17

Istuimia: 2

 

Akku:

Toimintasäde: jopa 80 km yhdellä akulla (160km kahdella akulla)

Akun tyyppi: Lithium-ioni

Kennot: Panasonic / Samsung / LG 18650

Jännite: 60 V

Varaus: 26 Ah per akku

Latausaika: noin 5 tuntia

Latausjännite: 230 V

 

Värit: musta, valkoinen, hopea ja oranssi

Takuu: 2 vuotta

Hinta 2 990 €

+ toimituskulut 200 €. Tämä myydään myös rahoituksella ja ilman käsirahaa. Rahoitusaika maksimissaan 96 kuukautta ja minimi lyhennys 69€. Vaihtoehtoisesti jopa 10 kuukautta korottomasti – mopo heti omaksi ja vaikka ilman kaskovakuutustakin. Edullinen kuljetus mahdollisuus koko Suomeen.

Vuosimalli:

2021

Mittarilukema:

Ei ilmoitettu

Vetotapa:

Takaveto

Moottori:

1,9 kW, sähkö

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme:
(06) 417 6884 tai 0500 162 139