CFMoto mönkijät – Experience more together

CFMoto:n suorituskykyiset traktorimönkijät ovat ajomukavuudeltaan erinomaisia, teknisesti korkeatasoisia ja toimivia kaikissa olosuhteissa. Mönkijämme on varusteltu nelitahtimoottoreilla ja runsailla vakiovarusteilla. ATV- ja rinnakkainistuttavat UTV-mönkijämme tarjoavat hyötyä ja huvia samassa paketissa. Laajalla lisävarustevalikoimalla saat räätälöityä laitteesi tarpeitasi vastaavaksi.

Etsitpä tehokasta työkonetta tai adrenaliinia päivääsi, CForce-, UForce- ja ZForce -mallistoista löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Lisäksi saat mönkijääsi markkinoiden ylivoimaisimman takuun: 3 vuotta ilman tunti- tai kilometrirajaa (ZForce-mallisto 2 vuoden takuulla).

Haluatko luotettavan ja teknisesti huipputasoisen mönkijän? Tutustu CForce-mallistoon!

CForce-sarjan mönkijät on suunniteltu etenemään vaivattomasti kaikenlaisissa maastoissa. Modernin tekniikkansa ja kattavan vakiovarustelun ansiosta CForce-mönkijät ovat luokkansa terävintä kärkeä.

Laajasta valikoimastamme löydät tarpeisiisi sopivan menopelin, kaipaat sitten tehoa tai ketteryyttä. Malliston traktorimönkijät on varusteltu 400–1000 kuutioisilla moottoreilla.

Tutustu mahtaviin UForce-mönkijöihin – tehoa ja voimaa työhön sekä vapaa-aikaan!

Pitkät työpäivät vaativat traktorimönkijältä luotettavuutta, tehokkuutta ja käytettävyyttä. Nykyaikaisella tekniikalla ja monipuolisilla ominaisuuksilla varustellut UForce-mönkijät ovat erinomaisia apureita työtehtävissä. Niiden avulla etenet ketterästi niin maastossa kuin liikenteessäkin. Rinnakkainistuttavalla mönkijällä voi kuljettaa mukavasti myös matkustajaa.

UForce-mönkijöiden mukana saat paljon toiminnallisia ominaisuuksia jo vakiovarusteina ja lisävarusteilla saat tehtyä tästä työkoneesta entistä monikäyttöisemmän.

ZForce-mönkijät ovat rinnakkainistuttavien aatelia

ZForce-traktorimönkijät etenevät loistavien ajo-ominaisuuksiensa ansiosta ketterästi erittäin vaativissa maastoissa. Nämä koppimönkijät ovat omiaan seikkailuun ja haasteisiin! ZForce-mönkijällä on helppo liikkua myös kaupunkiympäristössä, matkustajan kanssa tai ilman. Tehokkaasta traktorimönkijästä on apua myös työaskareissa.

ZForce-mönkijästä on saatavilla 495 ja 1000 kuutioisilla moottoreilla varustellut versiot. Lisäksi saat mönkijääsi markkinoiden ylivoimaisimman takuun: 2 vuotta ilman tunti- tai kilometrirajaa.

Ota yhteyttä

Yarde Oy
Ylistarontie 1600
60560 Seinäjoki
(Halkosaari)

Myymälämme avoinna:
Ma-pe 9-17
La 9-14

Myynti:
(06) 417 6884
0500 162 139

Huolto:
050 350 7900

Täyden palvelun mönkijäkorjaamo

Olemme toimineet valtuutettuna CFMoto-mönkijöiden korjaamona jo vuodesta 2016. Huollamme ja korjaamme CFMoto-mönkijäsi vankalla kokemuksella sekä varustamme valitsemillasi lisävarusteilla. Suoritamme määräaikaishuollot ripeästi ja tarvittaessa noudamme sekä palautamme mönkijäsi suoraan kotiovelle. Lisäksi saat meidän kauttamme alkuperäiset varaosat ja yleisimmät huolto-osat löytyvät suoraan hyllystä.

Mönkijästä saadaan erittäin monikäyttöinen työkalu lisävarusteilla, joilla pärjää niin kesät kuin talvet. Kauttamme saat esimerkiksi Black Wolf sekä Iron Baltic lisävarusteet ja tarvikkeet mönkijääsi. Ylivoimaisesti suosituin varustelu tehdään talven työntekoa varten. Lumilevy, lohkolämmitin sekä kahvanlämmittimet tekevät talven lumenluonnista helppoa ja mukavaa. Rinnakkainistuttavaan mönkijään lämpökoppi on lähes välttämättömyys ja se vie ajamisen mukavuuden täysin uudelle tasolle. Lisävarusteet eivät kuitenkaan rajoitu näihin. Saatavilla on mm. lumilevyjä, laukkuja, pohjapanssareita ja perävaunuja useita erilaisia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Lisävarusteita löytyy niin maatalouteen, metsänhoitoon kuin puutarhaankin. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä sinun tarpeitasi vastaavat lisävarusteet!

Yarde Oy

Rahoitamme ajoneuvot yhteistyössä monien eri rahoitusyhtiöiden kanssa ja etsimme asiakkaallemme aina edullisimman rahoitusratkaisun.