Ligier JS50 Sport Pack

Ligier kevätkampanja 1.4.2024 – 31.5.2024. Ligier mopoauton ostajalle Niu KQi1 Sport sähköpotkulauta kaupan päälle! Arvo 499 €

Sporttista tyyliä, joka hurmaa!

Ligierin lyhyempi Sport-malli on suunniteltu erityisesti sporttista tyyliä arvostaville. Autossa on uusimman sukupolven Progress-moottori, joka edustaa huippuluokkaista teknologiaa ja takaa moitteettoman suorituskyvyn. Tämä edistyksellinen moottori tarjoaa voimakkaan väännön ja tehokkuuden, mikä mahdollistaa sulavan ajokokemuksen. Progress-moottorin ansiosta Ligier JS50 Sport Pack -auto on luotettava, taloudellinen ja ympäristöystävällinen valinta sporttista tyyliä arvostaville autoilijoille.

JS50 Sport Packin ulkoasu on omiaan herättämään katseita. Autossa on moderni ja urheilullinen muotoilu, jossa on aggressiivinen keulailme suurella ilmanottoaukolla, persoonalliset ajovalot, voimakkaasti pullistetut lokasuojat ja sporttinen takaosa tuplapakoputkineen. Näyttävä ulkonäkö ja tyylikkäät yksityiskohdat tekevät JS50 Sport Packista erottuvan ja houkuttelevan valinnan sporttista tyyliä arvostaville autoilijoille.

JS50 Sport Packin varustelu on myös kattava ja huippuluokkaa. Autossa on vakiona upea 10 tuuman kosketusnäyttö, jonka avulla ohjaat Pioneerin multimediasoitinta bluetooth- ja handsfree-toiminnoilla sekä peruutuskameralla. Lisäksi autossa on mukavuutta lisäävät ominaisuudet, kuten sähköikkunat, keskuslukitus ja paljon muuta.

Lyhyesti sanottuna, Ligier JS50 Sport Pack on tyylikäs ja urheilullinen valinta kuskille, joka arvostaa suorituskykyä, tyylikästä ulkonäköä ja huippuluokan varustelua.

Hinta 16 690 €

+ toimituskulut 390 €. Tämä myydään myös rahoituksella ja ilman käsirahaa. Rahoitusaika maksimissaan 96 kuukautta ja minimi lyhennys 69€. Vaihtoehtoisesti jopa 10 kuukautta korottomasti – mopoauto heti omaksi ja vaikka ilman kaskovakuutustakin. Edullinen kuljetus mahdollisuus koko Suomeen. Vaihto onnistuu esim. moottoripyörään, autoon, mopoon, mönkijään, veneeseen, traktoriin, ym. Myös kalliimpaan.

Vuosimalli:

2024

Mittarilukema:

Ei ilmoitettu

Vetotapa:

Etuveto

Moottori:

500 cm3, Diesel

Rek.nro:

Ei rekisterissä (ajamaton ajoneuvo)

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme:
(06) 417 6884 tai 0500 162 139